Radreisen am Bodensee

Onze fietstochten op het Bodenmeer

Onze Bodensee-fietsroute-website biedt je alle informatie die je nodig hebt om je eigen fietstocht te plannen: Van reisadviezen tot tips over waar te overnachten en ons bagagetransport.
Er zijn echter ook fietsers die liever alles in één keer als compleet pakket boeken. De voordelen voor u: u boekt een reis en wij zorgen voor de rest.

Wij zijn al meer dan 20 jaar de toonaangevende fietsreisorganisatie in Duitsland en organiseren complete fietsreizen voor elke wens. We kennen de beste fietsroutes, de gezelligste hotels en werken nauw samen met onze jarenlange partners om je onvergetelijke reiservaringen te bieden.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in het mooie Konstanz aan de Bodensee, waar ons toegewijde team van fietsliefhebbers elk jaar de Bodensee-fietsroute test. De waardevolle ervaring die we opdoen, verwerken we in onze zorgvuldig geplande Bodensee-rondreizen.

Naast onze bestsellers vind je fietsvakanties aan de Bodensee voor elke smaak: van weekendtrips tot 12-daagse vakanties, van makkelijke fietstochten voor beginners tot sportieve uitdagingen.

Wil je ook het achterland van de Bodensee per fiets ontdekken, bekijk dan onze fietstochten naar de Donau en de Allgäu.

Heb je geen geschikte fietstocht aan de Bodensee gevonden?

Een groter aanbod aan fietstochten op de Bodensee vind je op www.cycling-holiday.com/lake-constance en hier vind je gegarandeerd de juiste tocht voor elke fietser:

  • Voor recreatieve fietsers die langer dan een week op vakantie willen aan de Bodensee,
  • Fietstochten voor gezinnen met korte etappes,
  • Voor sportieve fietsers op de Bodensee fietsroute en vele andere fietstochten.

En natuurlijk vind je hier ook fietsvakanties door heel Europa. Bezoek ons op www.cycling-holiday.com. Graag tot ziens!