Over ons

Onze naam is Radweg-Reisen, we zijn gevestigd in Konstanz aan de Bodensee en organiseren al meer dan 20 jaar fietstochten voor onze gasten. Maar op bodensee-radweg.com willen we je niet per se de organisatie van een fietstocht uit handen nemen, we willen het je veel liever zo makkelijk mogelijk maken om je fietstocht te organiseren.

En dat doen we met alle kennis en ervaring die we de afgelopen decennia op de fiets hebben opgedaan, niet alleen rond de Bodensee. Als specialisten op het gebied van fietstochten zijn we al in heel Europa onderweg geweest.

 

Wij zijn enthousiaste fietsers, wonen aan het Bodenmeer en kennen elke meter rond en op het Bodenmeer-fietspad!

Op deze pagina's vind je een schat aan informatie over de afzonderlijke trajecten, de bezienswaardigheden langs de Bodensee fietsroute, mogelijke binnenwegen en nuttige informatie over heen- en terugreis.
Bent u nog op zoek naar de mooiste route voor een dagtocht? Ben je met je racefiets of mountainbike op de Bodensee fietsroute en vraag je je af wat de meest geschikte routes zijn? Of bent u in het algemeen nog op zoek naar de volgende fietsverhuur in Untersee?

Wat je moet weten voor een gelukkige en spannende tijd op het Bodensee fietspad, geven we je hier.
Veel plezier bij het plannen en voorbereiden van je fietstocht rond de Bodensee!