Impressum

Informatie volgens § 5 TMG (Telemediengesetz):

Radweg-Reisen GmbH
Fritz-Arnold-Strasse 16a
78467 Konstanz

Vertegenwoordigd door:

Simon Mink, algemeen directeur

Contact:

Telefoon:+49 7531 81 99 30
Fax: +49 7531 81 99 3-66

E-mail: info [at] radweg-reisen.com

Kantoortijden

Van oktober tot maart
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00

Van april tot en met september
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 09.00 – 15.00

Aanmelden:

Inschrijving in het handelsregister.
Handelsregister rechtbank: Freiburg
Registratienummer: HRB 381878

BTW-ID:

Belastingidentificatienummer volgens §27 a Umsatzsteuergesetz:

DE 813 288 982

Noot over EU-geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): http://ec.europa.eu/consumers/odr
U vindt ons e-mailadres in het impressum hierboven

 

Notitie over reisverzekering

Wij bemiddelen in reisverzekeringen in de status van een vergunningsvrije bijlage makelaar volgens § 34d para. 8 no. 1 Gewerbeordnung (GewO).

Klachtenbureau voor geschillen met verzekeringstussenpersonen:

Versicherungsombudsmann e.V.
Postbus 08 06 32
10006 Berlijn

Telefoon: 0800 3696000
Fax: 0800 3699000

E-mail: beschwerde [at] versicherungsombudsmann.de
https://www.versicherungsombudsmann.de

Image credits:

De gebruikte afbeeldingen en grafieken zijn afkomstig van:

Afbeeldingen met andere auteursrechten zijn direct gemarkeerd met een overeenkomstige opmerking.

 

Disclaimer

Inhoud aansprakelijkheid

Als serviceprovider zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's in overeenstemming met de algemene wetgeving krachtens § 7 (1) van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie in overeenstemming met algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment dat een concrete overtreding van de wet bekend wordt. Als we kennis nemen van dergelijke overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Verantwoordelijkheid voor links

Onze aanbieding bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concrete aanwijzingen van een wetsovertreding. Als wij kennis krijgen van overtredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de sitebeheerders op deze pagina's gemaakte inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. Inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks een schending van het auteursrecht constateren, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij op de hoogte zijn van inbreuken, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.